ALL ABOUT ME! FIRE FIGHTER

RM5.00

Availability: 100 in stock

SKU: BK180 Category:

ENGLISH STORYBOOK | ALL ABOUT ME SERIES

Sesekali tukar bahan bacaan anak dalam bentuk cerita seronok jugak kan ibu-ibu 🤭

Siri buku ALL ABOUT ME ini adalah siri cerita berkenaan dengan perkerjaan.

Menariknya buku ini mempunyai bentuk potongan buku mengikut pekerjaan yang diceritakan, gambar berwarna dan penggunaan ayat mudah dimana anak boleh belajar dengan cepat kerana senang faham jalan ceritanya.

Jom la adik-adik ! dapatkan buku-buku cerita yang best ni. Atleast dah ada sedikit gambaran tentang jenis pekerjaan yang ada kat Malaysia ni kan hehe

Setiap buku juga terdapat 16 muka surat!

Jom lah dapatkan daripada agent2 Mommy Happy yang lain 😍

Weight 0.063 kg
Packging Selamat

Nak Packing Selamat Tambah RM20

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALL ABOUT ME! FIRE FIGHTER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *