BUKU 125 LATIHAN KAWALAN PENSEL

RM20.00

Availability: 100 in stock

SKU: KP01 Category:

Menulis adalah satu kemahiran. Untuk menulis anak anak perlu mempunyai beberapa kemahiran lain terlebih dahulu dan antara kemahiran yang diperlukan adalah kemahiran memegang dan mengawal pensel dengan betul.

Bila anak-anak dah boleh pegang pensel dengan betul, barulah anak-anak boleh menulis secara konsisten walaupun perlu menulis pada kelajuan berbeza 😜

Haa! dengar citer Buku 125 Latihan Kawalan Pensel kali ni ada penambahan baru? apa diaaa ehh 🤔

Buku ini dihasilkan khusus bagi meningkatkan kemahiran mengawal pegangan pensil kepada kanak-kanak. Bagaimana buku ini boleh bantu anak-anak berlatih menulis?

Okay, jom baca details kat bawah ni⬇

❤ PERTAMA sekali, buku ini disusun secara bertahap mula dengan aktiviti yang paling mudah sehingga aktiviti yang lebih sukar

❤ KEDUA, sebagai permulaan aktiviti untuk membantu kanak-kanak membina keyakinan diri memegang pensil dengan betul

❤ Dapat membantu anak anak membina kemahiran motor kecil

❤ Membantu kanak-kanak menulis secara konsisten dengan cantik walaupun menulis dengan laju

❤ YANG PALING BEST! saiz buku masih sama saiz A4, ada penambahan LATIHAN EKSTRA yang sangat menarik menjadikan buku ini 144 muka surat…woww ! 😱

❤ COVER BUKU pun dah baru! lagi nampak fresh dan semangat kan ibu ayah

Mesti nak tahu harga kan ?

Walaupun ada tambahan bahan dan cover buku yang lebih menarik, ibu ayah tak payah risau sebab harga yang kami tawarkan MASIH SAMA, Rm 20.00 sahaja !

Which is berbaloi sangat untuk ibu ayah dapatkan BUKU 125 LATIHAN KAWALAN PENSEL versi baru ni 😊 Dapatkan sekarang yer !

Weight 0.419 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BUKU 125 LATIHAN KAWALAN PENSEL”

Your email address will not be published.