BUSY BOOK JAWI PERCUMA FILE (UNGU)

RM55.00

Availability: 50 in stock

SKU: JAN-ET-03 Category:

Hi ibu ayah! πŸ€—

Pernah tak rasa buntu nak ajar anak jawi macam mana? Dari mana nak mula ni eh? Sebagai ibu ayah mesti kita nak anak kita tu bukan sahaja bijak tulisan rumi, malah tulisan jawi sampai pandai membaca buku jawi. Betul kan?

Jom gunakan BUSY BOOK JAWI SAYA yang mudah dipelajari oleh anak-anak & menarik dengan bahan-bahan belajar yang penuh berwarna-warni!

🌈 Boleh belajar sambil bermain & bergembira

🌈 Melatih motor halus

🌈 Anak cepat kenal, baca & tulis jawi

🌈 Lengkap dengan aktiviti KBAT & berdasarkan KSPK terbaru

🌈 Bonus kuiz jawi & sisipan kisah dari Al-Quran

Yang bestnya juga buku ini boleh digunakan berulang kali tau sebab ia menggunakan β€˜Velcro Tape’ yang boleh dilekat & dicabut. Sangat sesuai digunakan oleh anak-anak seawal usia 4-7 tahun. Busy book ini mempunyai 20 muka surat yang bercetak & juga bersaiz A4 di mana saiznya cukup besar & jelas untuk anak-anak.

βœ… Wire-O ring 12.7mm

βœ… Material buku artcard glossy water-based

βœ… Bahan dalam tampal artcard upper surface laminated

βœ… Velcro tape transparent base 15mm

βœ… Percuma fail kalis air

Terdapat pelbagai topik islamik yang menarik antaranya kisah nabi, haiwan & buah-buahan dalam Al-Quran.

Ayuh ibu ayah! Bertindak sekarang❗️

Dapatkan dari usahawan Mommy Happy kami dengan harga RM55.00 sahaja!

Weight 0.3 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BUSY BOOK JAWI PERCUMA FILE (UNGU)”

Your email address will not be published.