English Story Book – I am an elephant

RM4.90

Availability: 100 in stock

SKU: BE01 Category:

Sesekali tukar bahan bacaan anak dalam bentuk cerita seronok jugak kan ibu-ibuĀ šŸ¤­Ā Siri buku READ MORE ABOUT ME ini adalah siri cerita berkenaan binatang.

Menariknya buku ini mempunyai bentuk potongan buku mengikut haiwan yang diceritakan, gambar berwarna dan penggunaan ayat mudah dimana anak boleh belajar dengan cepat kerana senang faham.

Jom la adik-adik ! bagitahu kat ibu ayah tu minta hadiahkan 1 set buku read more about me ni. Kalau nak dapatkan sebuah pun boleh tapi set lagi best!

Weight 0.064 kg
Packging Selamat

Nak Packing Selamat Tambah RM20

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “English Story Book – I am an elephant”

Your email address will not be published. Required fields are marked *