PD31 – BUKU MUDAHNYA BELAJAR BAHASA ARAB MOMMY HAPPY

RM35.00

Availability: 100 in stock

SKU: PD31 Category:

“Saya dah lama tinggal Bahasa Arab.. last belajar Tingkatan 4 rasanya..bukak semula buku Bahasa Arab darjah 1 pun rasa macam….blurrrr nyaaa, apa benda ni? 🥲

Mesti ramaikan yang tercari-cari buku atau bahan pembelajaran Bahasa Arab yang sesuai dipelajari oleh semua peringkat umur? yang boleh kita kayuh pelan-pelan belajar balik step by step kan?

Paling best buku ini dilengkapi dengan QR CODE video penerangan oleh Guru Pakar Bahasa Arab 😍😍 perghhh terbaik eh boleh direct belajar terusss dari guru

Buku ni memang sesuai sangat untuk yang berumur dari 7 tahun sehinggalah ke peringkat dewasa sekali pun…

Untuk dewasa yang rasa-rasa kurang pengetahuan bahasa arab tapi teringin sangat-sangat nak belajar, buku ni sesuai jugak untuk dipelajari kerana konsep buku ini adalah bahasa arab permulaan (basic)…..boleh sama-sama belajar Bahasa Arab, hehe seronoknyaaa

Jadi jom, kita sama-sama belajar kuasai Bahasa Arab dengan mudah! Dapatkan sekarang dengan RM 35.00 sebuah melalui agent Mommy Happy sekarang!

BUKU BERSAIZ A4

160 MUKA SURAT

HARGA : RM 35.00

Weight 0.476 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PD31 – BUKU MUDAHNYA BELAJAR BAHASA ARAB MOMMY HAPPY”

Your email address will not be published.